Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá
Gaspaxo de
Cor de Bou
Amanida de
Fréjols negres amb Ceba, Endivies, Barbastro i Salsa de F. Cabra i Dijón
Pastís de
Iuca a la Bolognesa
Carpaccio de
Bou, Frutilles i Espurnes de Parma (Supl.3€)
Arròs de
Cananes de Palamós i Verdura de Can Alegria
Nugets de Pollastre
amb Wok de Verduretes
Galtes confitades
amb Frutilles del Bosc
Boquerons de
la Barceloneta a la Parrilla
Xai a la
Parrilla al XimiXurri i Escalibada del Baix(Supl. 3€)
Mousse de
Coco amb Moretes
Puding de
Garrofes, Mascobado, llet Bio, Xeixa...
Batut de Prunnes, Cireres i Menta
amb Iogurt Bio
Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá
Sopa freda de Sindria al Romaní
Caneló d´Espinacs a la Catalana amb Gorgonzola
Burguer de Mill, Seitán, Wakame i Col de Can Alegria
Macedonia de Fruites Naturals
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish”
i Productes de Comerç Just…
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes
amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
ASSOCIACIÓ
PASTINACA
Si vols formar part de la
Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa,
el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues
(Consumidors & Productors petits i locals)
No hay comentarios:
Publicar un comentario