Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 17 de julio de 2014

De la Mata a la Olla, Menús Dijous

Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá
Gaspaxo de Cor de Bou
Amanida de Fréjols negres amb Ceba, Endivies, Barbastro i Salsa de F. Cabra i Dijón
Pastís de Iuca a la Bolognesa
Carpaccio de Bou, Frutilles i Espurnes de Parma (Supl.3€)

Arròs de Cananes de Palamós i Verdura de Can Alegria
Nugets de Pollastre amb Wok de Verduretes
Galtes confitades amb Frutilles del Bosc
Boquerons de la Barceloneta a la Parrilla
Xai a la Parrilla al XimiXurri i Escalibada del Baix(Supl. 3€)

Mousse de Coco amb Moretes
Puding de Garrofes, Mascobado, llet Bio, Xeixa...
Batut de Prunnes, Cireres i Menta amb Iogurt Bio




Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Sopa freda de Sindria al Romaní

Caneló d´Espinacs a la Catalana amb Gorgonzola

Burguer de Mill, Seitán, Wakame i Col de Can Alegria

Macedonia de Fruites Naturals

En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
 Restaurant SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable


ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues

(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares