Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 10 de julio de 2014

Dijous Menú MigDia


Menú Dijous

Preu: 11, 50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€


Carpaccio d´Alvocat, Tomáquet i Cogombre al Romaní

Hummus de Cigrons i Tahine amb Crudittês

Sopa de Meló a la Mistela

Crema tébia de Carbassó amb Formatge Cabra


Roast Beef de Vedella en salsa de Remolade

Arròs de Muntanya del Pirineu

 Fideuà del Senyoret amb tot pelaet

Confit d´Ànec amb Fruites del Bosc (Supl.3€)

Corvall salvatge amb Salsa de Llagostins iEspurnes d´All (Supl.2€)

...

Pastís de Mousse de Mocka

Flam de Coco  amb carmel de Mascobado

 Macedonia amb Suc de Llimona de Can Roldán








Menú KarNoYa

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€


Amanida de Fruites “El Diván”

                                         

Paella de Sarraceno i Verduretes amb Seitán i Wakame


Batut de Iogurt Bio i Prèssec




Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant




SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable


En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just




Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.


Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons


(Consumidors & Productors petits i locals)


                            

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares