Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 7 de julio de 2014

Dilluns MigDia


Menú Dilluns

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€

 

Carpaccio de Cogombre amb Guacamole i llavors

Vichysoisse clásica de Porros amb Fumet de Pota Blava

Empedrat de Mongetes del Ganxet amb Bacallá Pebrot, Ceba de Fuentes…

 

Arròs del Senyoret amb tot pelaet

Pollastre de Granja a l´Ast amb DemiGlace

Pinxos Morunos amb Tabouleeh de CousCous de Sarraceno

Caldereta de Vedella   amb Picaeta i Bolets

Brownie de Cérvol confitat amb coulís de Cireres (Supl.3)

 

Puding de Plátan al Carmel de Mascobado

Macedonia amb Suc de Mango

Natilles de Xocolata & Crumble de Sésam

 

 

Menú KarNoYa

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€

 

Sopa de Sindria al Romaní

 

Pilaf de Sarraceno amb Verduretes

Wok de Verduretes del Hort & Seitán al Tamari

 

Broquetes de Sindria, Pinya i Meló

 

 

Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant

SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable

 

En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just

 

 

Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.

 

Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons

 

(Consumidors & Productors petits i locals)

 

 

                            

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares