Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 6 de julio de 2014

Diumenge MNigDia


Menú Diumenge

Preu: 21 € beguda no inclosa

OPC: Degustacio de 3primers+1segon+1postre (2 persones)

 

Amanida de Tomaquet Rebel.lió i F, Cabra al Romaní

Crêppe de Farina Xeixa i Bledes de Colors de Can Roldán amb Gorgonzola i Figa

Farcellets de Pollastre de Granja amb Bolets

Arròs del Senyoret amb tot pelaet


Morro de Bacallá a la Muselina de Mostassa& Miravols

Brownie de Cérvol confitat amb coulís de Maduixes

Xai a la Parrilla amb Escalivada al Ximixurri

Confit d'Anec amb Salseta de Fruits Vermells


Frapuccino Capuccinos

Poma al P. Ximénez & Crumble de Sésam i Ametlla

Iogurt Bio & Coulís de Cireres del Baix

  Citronella de  eriA Pestucs Gelat de & angoM Sopa d

 

 Menú KarNoYa

Preu: 15 € beguda no inclosa

Amanida de Guacamole amb Cireres

Crêppe de Farina Xeixa i Bledes de Colors de Can Roldán amb Gorgonzola i Figa

Biryani de Seitán amb Arrós Basmati

 Carpaccio de Pinya al Cardomomo


 

Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD

 

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable

En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
 

Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.

Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons

(Consumidors & Productors petits i locals)

 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares