Menú Diumenge
Preu: 21 € beguda no inclosa
OPC: Degustacio de 3primers+1segon+1postre
(2 persones)
Amanida de Tomaquet Rebel.lió i F, Cabra al Romaní
Crêppe de Farina Xeixa i Bledes de Colors de Can Roldán amb Gorgonzola i
Figa
Farcellets de Pollastre de Granja amb Bolets
Arròs del Senyoret amb tot pelaet
*
Morro de Bacallá a la Muselina de Mostassa& Miravols
Brownie de Cérvol confitat amb coulís de Maduixes
Xai a la Parrilla amb Escalivada al Ximixurri
Confit d'Anec amb Salseta de Fruits Vermells
*
Frapuccino Capuccinos
Poma al P. Ximénez & Crumble de Sésam i Ametlla
Iogurt Bio & Coulís de Cireres del Baix
Citronella de eriA Pestucs Gelat de & angoM Sopa d
Menú KarNoYa
Preu: 15 € beguda no inclosa
Amanida de Guacamole amb Cireres
Crêppe de Farina Xeixa i Bledes de Colors de Can Roldán amb Gorgonzola i
Figa
Biryani de Seitán amb Arrós Basmati
Carpaccio de Pinya al
Cardomomo
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb
productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just…
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una
Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de
productes autoctons
(Consumidors & Productors petits i locals)
No hay comentarios:
Publicar un comentario