Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 11 de julio de 2014

Divendres MigDia

Menú Divendres
Preu: 11,50€ vi/aigua inclosa

Gazpaxo de Fruites "BiColor"
Amanida "Azteca" amb Guacamole i Tomáquet Rebel.lió
Carpaccio de Bou & Nabius i espurnes de Parma (Supl.3€)
GalloPinto de Arrós i Fréjols

Tamal de Pollastre al estil de Guayaquil
Caldereta de Vedella amb Bolets
Sardines a la Parrilla amb Batxoquetes de l´Hortet
Corvall salvatje amb Salsa de Llagostins (Supl.3€)
Confit d'Anec amb Salseta de Fruits Vermells (Supl. 3€)

Pastís de Mousse de Mocka
Flam de Coco amb carmel de Mascobado
Macedonia de Fruites amb Suc de Llimona de Can Roldán




Menú KarNoYa
Preu: 11,50€ vi/aigua inclosa

Amanida de Fruites "El Diván"

Caneló de Espinacs amb Gorgonzola

Burguer de Sarraceno, amb Verduretes i Wakame

Batut de Iogurt BIO amb Préssec i Gerds



Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable



En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just...



Associació de Consumidors i Productors
PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació per a promoure la compra directa,
el menjar saludable i la defensa dels productes autoctons local


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares