Menú Divendres
Preu: 11,50€ vi/aigua inclosa
Gazpaxo de Fruites "BiColor"
Amanida "Azteca" amb Guacamole i Tomáquet Rebel.lió
Carpaccio de Bou & Nabius i espurnes de Parma (Supl.3€)
GalloPinto de Arrós i Fréjols
Tamal de Pollastre al estil de Guayaquil
Caldereta de Vedella amb Bolets
Sardines a la Parrilla amb Batxoquetes de l´Hortet
Corvall salvatje amb Salsa de Llagostins (Supl.3€)
Confit d'Anec amb Salseta de Fruits Vermells (Supl. 3€)
Pastís de
Mousse de Mocka
Flam de
Coco amb carmel de Mascobado
Macedonia
de Fruites amb Suc de Llimona de Can Roldán
Menú KarNoYa
Preu: 11,50€ vi/aigua inclosa
Amanida de Fruites "El Diván"
Caneló de Espinacs amb Gorgonzola
Burguer de Sarraceno, amb Verduretes i Wakame
Batut de Iogurt BIO
amb Préssec i Gerds
Ja tenim el Cargol que ens identfica com
a Restaurant
SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb
productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
En el Nostre Restaurant
treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just...
Associació de Consumidors i Productors
PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació per a promoure la compra directa,
el menjar saludable i la defensa dels productes autoctons local
No hay comentarios:
Publicar un comentario