Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 28 de julio de 2014

El que es cou el Dilluns;

Què dinem Dilluns!
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Pisto de Verduretes del Baix a la Manxega
Alberguinies Blanques del Baix farcides de X. Criollo
Amanida de Llenties de J.Mestre amb Menta, Llimona, Iogurt Bio, Tomàquet Montserrat, Cogombre...

Crêppe de Pollastre al Guacamole
Caldereta de Vedella amb Bolets
Lascas de Secret a la Parrilla amb Poma
Arròs Montalbán de Verduretes i Fruites del Mar
Morro de Bacallà & Escalibada del Baix (Supl. 3€)
Confit d´Ànec amb frutilles del Bosc (Supl.3€)

Macedonia de Fruites Naturals
Mousse de Mocka
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado



Fórmula KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Sopa freda de Cogombre al Coriandre

Paella Vegana "Sense Arròs" (sarraceno)

Gelat de Mel i Mató



Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
 Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just



ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues

(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares