Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 5 de julio de 2014

Menús Dissabte Nit

 
Menú Arte-Sano
Preu: 21 € beguda no inclosa
OPC 1: Degustacio de 3primers+1segon+1postre (2 persones)
OPC 2: Escollir 1 Pirimer, 1 Segón i 1 Postre
Cóctel de Tomaquet Rebel.lió amb F, Cabra al Romaní
Flor de Meló amb Peus de Porc i Picaeta
Musclos del Delta al Vapor
Llauna de Cananas de Vilanova estofaetes
Morro de Bacallá a la Muselina de Mostassa& Miravols
Brownie de Cérvol confitat amb coulís de Maduixes
Xai a la Parrilla amb Escalivada al Ximixurri
Confit d'Anec amb Salseta de Fruits Vermells
Pa de Pessic d'Algarroba i Amellta &Gelat de Tiramisú
Frapuccino Capuccino
Iogurt Bio & Coulís de Cireres del Baix
Sopa de Mango & Gelat de Festucs i Aire de Citronela
 
 Menú KarNoYa
Preu: 15 € beguda no inclosa
Amanida de Guacamole amb Cireres
Crêppe de Farina Xeixa i Bledes de Colors de Can Roldán amb Gorgonzola i Figa
Biryani de Seitán amb Arrós Basmati
 Carpaccio de Pinya al Cardomomo

 
Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada

Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant

SLOW FOOD



Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable

En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just

 





 
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons

(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares