Menú Diumenge
Preu: 21€ Sense Beguda
OPCIO 1: Degustació de 3Primers+1Segon+1Postre
(2persones)
OPCIO 2: Escollir 1Primer+1Segon+1Postre)
Arrosset Mar,
Muntanya i Horta del Baix
Flam de
Tomàquet Barbastro amb Crema de Bledes i Cogombre del Eduard
Caneló de Pollastre "Pota
Blava" amb Salseta de Carbassó de Can Alegria
Carpaccio de Bou amb Frutilles i espurnes de Parmesá
Corvall Salvatge & Risotto de Nerone amb Ceps i Bladers
Morro de
Bacallà a la Llauna & Muselina de Mel i Mostassa
Entrecôtte de Vedella amb Salseta de Xampis
Xai a la
Parrilla al XimiXurri amb Escalibada del Baix
Brownie de
Garrofes, Mascobado, Iogurt Bio, Xeixa...
Mousse de
Tres Xocolatas
Peretes de
S. Joan al Vi Muscat & Mousse de Xoco Blanca
Daikiri Granisat de Maduixa, Lichis i Mores
Menú KarNoYà
Preu: 15€ sense beguda
Amanida de
Mill amb Fruites Naturals i Aloe Vera
Caneló d´Espinacs
a la Catalana amb Gorgonzola
Burguer de
Fréjol, Arròs i Carbassó amb salseta de Curry
Poma al Ron
amb Crumble de Sésam
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish”
i Productes de Comerç Just…
Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes
amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
ASSOCIACIÓ
PASTINACA
Si vols formar part de la
Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa,
el menjar saludable i la producción de productes autoctons
(Consumidors & Productors petits i locals)
No hay comentarios:
Publicar un comentario