Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 13 de julio de 2014

Menús Diumenge Arte-Sans

Menú Diumenge
Preu: 21€  Sense Beguda
OPCIO 1: Degustació de 3Primers+1Segon+1Postre (2persones)
OPCIO 2: Escollir 1Primer+1Segon+1Postre)

Arrosset Mar, Muntanya i Horta del Baix
Flam de Tomàquet Barbastro amb Crema de Bledes i Cogombre del Eduard
Caneló de Pollastre "Pota Blava" amb Salseta de Carbassó de Can Alegria
Carpaccio de Bou amb Frutilles i espurnes de Parmesá

Corvall Salvatge & Risotto de Nerone amb Ceps i Bladers
Morro de Bacallà a la Llauna & Muselina de Mel i Mostassa
 Entrecôtte de Vedella amb Salseta de Xampis
Xai a la Parrilla al XimiXurri amb Escalibada del Baix

Brownie de Garrofes, Mascobado, Iogurt Bio, Xeixa...
Mousse de Tres Xocolatas
Peretes de S. Joan al Vi Muscat & Mousse de Xoco Blanca
Daikiri Granisat de Maduixa, Lichis i Mores


Menú KarNoYà
Preu: 15€ sense beguda

Amanida de Mill amb Fruites Naturals i Aloe Vera

Caneló d´Espinacs a la Catalana amb Gorgonzola

Burguer de Fréjol, Arròs i Carbassó amb salseta de Curry

Poma al Ron amb Crumble de Sésam

En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just

Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
 Restaurant SLOW FOOD

Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable


ASSOCIACIÓ PASTINACA

Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons



(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares