Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 2 de agosto de 2014

Qué cuinem Avui....

Opció Arte-Sà
Preu: 21€  Sense Beguda

Amanida de Figues, Maduixots del Maresme, Pernill d´Ánec...
Esgarraet de Bacallà amb Pebrot escalibat al estil de la Toniqueta
Caneló de "Pota Blava" amb Salseta de Carbassó de Can l´Eduard
Asortiment de Formatges & Confitura de Cirera i Xumberos al Ginjer

Brownie de Vedella amb Crema de Remolatxa
Xai a la Parrilla amb Xanfaina del Baix
Morro de Bacallà a la Muselina de Prèssec
Entrecôtte de Vedella amb Salseta de Bolets
Corvall salvatje d´Areyns a la Menier

Pometes al P. Ximénez & Crumble d´Avellanes
Pa de Pessic de Xoco amb Gelat de Ratafia
Frappé de Mocka amb Gelat de Bailies
FigaFlor & Gelat de Mató

*Amb Pans Casolans de Farines antigues*




Fórmula KarNoYà
Preu: 15€ Sense Beguda

Amanida de Fruites "El Diván"

Chaufa de Tofu amb Verduretes del Baix

Iogurt Bio amb Frutilles i Sucre Masconado

*Amb Pans Casolans de Farines antigues*


Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just



ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues



(Consumidors & Productors petits i locals 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares