Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

Menú Diumenge MIGDIA

MENU DIUMENGE
21€ beguda no inclosa (els plats poden variar segons mercat)

Amanida de Fredolics, Rovellons i Camagrocs
Carpaccio de Pop “a Feira” amb Boniato Oli de Romaní
Carpaccio de Bou al Pesto, Magrana i ESpurnes de Parmesà
CAnelons d’ESpinacs amb Mató i Falsa Betxamel d’Ametlla

Costelles i Mitjanes de Xai amb Escalivada
Entranya de Vedella al Ximixurri de Jingebre
Bombó de Dorado a l’All i Pebre SlowFish
 Confit de Pollastre “Pota Blava” amb Fruits Vermells
-
Brownie de Xocolata amb Gelat Strachiatella
Tiramisú arte-Sà
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Tatin de Poma amb Toc de Ratafia

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares