Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 30 de noviembre de 2012

Divendres Mig Dia


*Els dues menús que formen part de la mateixa proposta.
Per tal de donar lloc a tots els comensals.

Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas) 


Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Llentïes Estofades
“Moje Murciano” amb Ceba de Figueres Bio
Espaguettis amb Xanfaina

Tahine de Xai amb Ametlla, Albercoc sec…
Costellar Adobat de Porc amb Patata al Caliu
Xulles de Xai en salsa XimiXurri i Verduretes(Supl.3€)
  
Cuajada amb Mel
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Pastís de Xoco a la Taronja




Menu Light Integral
Preu: Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua
                a
La Perola de la Iaia: Soa de Miso BIO- HORTGANIC
Paella De Quinoa, Tofu i Verduretes

Croquetes d´Amaranto, Verduretes al Ginjebre
Mussola en salsa verda (cazón)

Carpaccio de Pinya al Ginjebre amb toc de Cardomomo
Infusió de Hibiscus /Herba Lluïsa

 Combi-Plat del Dia

El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Mussola+ Croquetes+Amanida+Pà
Llenties+Tahine+Amanida+Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares