Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 21 de diciembre de 2012

Dissabte Mig Dia


Els Plats de la Iaia

Brou de Nadal

Amanida tèbia de Calçots amb Vinagreta de Romesco
Timbal d'Esqueixada de Bacallà
Caneló d'Ànec amb Betxamel Trufada de Ceps

BomBons de Pota Blava Crema de Carbassa i Castanyes
Bacallà a la llauna amb Mongetes de Sant Pau i Xanfaina
SarSuela de Congrio, Gambots, Sepieta i Musclos

Crema catalana al estil de la tía Antonia
Tronc Tió de Xocolata i Trufa
Mousse de turró de Xixona amb toc de Moscatell






Menú Dissabte
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Crema de Llenties Coral BIO amb Carbassa BIO i Funoll
Espaguetis amb Salseta de Tomaquet i Pesto
Amanida de Fruites “EL Diván”

Pollastre al Curri amb Tabouleeh
Truita a la Taronja amb Puré de Patates Avainillat
Llom amb Llimona i Menta Fresca
  
Pastís de Poma al toc de Cardomomo i Canella
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Mosaico de Fruites Naturals

Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares