Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 21 de febrero de 2013

Menu Dijous 21 Febrer migdia


Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

La Perola de la Iaia: “Alubias Pintas con Tapioca”
Espaguetis a la Bolonyesa de Gall d’Indi
Amanida Tèbia de Verdures amb Romesco

Cuixa de Pollastre amb Salsa de Jingebre
Llom adobat amb Patata al Caliu i Pebrot de Piquillo
Paella Marinera amb Fruits del Mar
Costelles i Mitjanes de XAi amb Salsa Strogonoff (Supl. 3€)

 Flam d’Ou Arte-Sà de Xoco i Llet de Soja
Macedonia de Fruites Naturals amb Ágave
Pastís de Poma

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Crema de Carbassa al Fonoll
Amanida  Tabouleeh de CousCous amb Toc d’Alfabrega

Lasanya d’Espinacs amb Falsa Betxamel de Llet de Civada
Paella Vegana amb Arròs Salvatge, Verdures i Algues

Iogurt BioLógic amb Sucre Mascobado
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa



Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares