Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 14 de junio de 2014

Menús al Dia

Menu Arte-Sà
Preu: 21€  (Degustació de 3Primers+1Segón+1Postres) 2 Persones

Risotto invertido de Flors de Carbassó en Témpura
Amanida de Guacamole amb Maduixes
Pissarreta de Formatge de Cabra amb Albercocs Cherrys i Confitura de Cireres
Tamal de Pollastre Pota Blava amb Pinyons i Panses

Carpaccio de Bou amb Bouquet de Germinats i Gerds
Raya de Areyns de Mar a la Beurre Noir
Cuixa de “Pota Blava” amb Fruts Vermells amb Poma al Caliu
Tajine de Xai macerat en Ras Hanout

Brownie de Xocolata amb Gelat de Stracciatella
Tiramisú Arte-Sà amb Toc de Bailies
Tatín de Poma amb Gelat de Fruites del Bosc
Suc de Taronja de Can Alegria & Gelat de Mojito





Menu KarNoYà
 Preu: 15€ (beguda no inclosa)

Sopa freda de Meló a les Cinc Pebres

Carpaccio de Cor de Bou amb Olivada cassolana i Pesto

Filet Rús de Remolatxa, Soia text i Allioli de Soja

Broquetes de Fruita amb Xocolata i Sésam


En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just

 



 Ja tenim el Cargol que ens identfica com a Restaurant
SLOW FOOD



Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable








Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción de productes autoctons


(Consumidors & Productors petits i locals)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares