Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 18 de octubre de 2012

Dijous MigDia 18 Oct


Menú Dijous
Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€

Amanida de Frijoles Negres amb Advocat, Pastanaga i salsa de Iogurt
Farfalle amb Ricotta i Salsa de Tomaquet Pomodoro
Amanida de Bacallà amb Kumato i Romesco Km0(Supl.2€)
***
Fideuà amb Fruits del Mar
Picantó farcit amb foi-grass i fruits secs
Entrecôtte a la Parrilla amb Salseta Demi-Glace (Supl.3€)
***
Iogurt Bio amb Sucre Panela
Puding de Coco
Pastís de Formatge amb Gerds(Supl.1€)


Menú Light Integral
Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€

La Perola de la Iaia: Sopa de Miso amb Verduretes
Amanida de Fruites “El Divan”
Polenta de Blat de Moro amb Péssols
***
Ceviche de Corvina al estilo de Guayaquil
Caldereta de Cap de llom amb tomaquet i Prunes
Quiche de Verduretes al aigua de taronger
***
Peres al Vi Especiat
Macedonia de Fruites Naturals amb Suc de Mandarina
Infusió Bio de RATAFIA


Combi-Plat del Día
                                             El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Caldereta+ Farfalle + Amanida+ Pa
Ceviche+ Polenta + Amanida+ + Pa





Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, Km0 i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares