Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 19 de octubre de 2012

Divendres 19 Oct Mig dia


Menú Divendres
Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€

Pastís de Verduretes al aroma de taronger
Pasta a la Bolognesa clásica
Amanida Tébia de verduretes al Wok al Romesco

***
Solomillo amb Salseta de Figues i Ametlla (Supl.3€)
Caldereta de Vedella amb Bolets
Timbal de Xai amb Patates, verdures i Fruits Secs
***
Iogurt Bio amb Sucre Panela
Pa de pessic de Poma al nostre aire
Puding de Coco

Menú Light Integral
Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€

La Perola de la Iaia: Sopa de Frijolitos
Amanida de Fruites “El Divan”
***
Caballa al gratén de Mató a la Cúrcuma
Suprema de Salmó amb Ceba confitada i Mango (Supl. 3€)
Croquetes de Quinoa, Algues…i vta. de Remolatxa al Iogurt
***
Macedonia de Fruites Naturals amb Suc de Mandarina
Infusió Bio de RATAFIA


Combi-Plat del Día
                                             El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Caldereta+ Farfalle + Amanida+ Pa
Caballa + Pastís + Amanida+ + Pa




Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, Km0 i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas) 



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares