Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 21 de marzo de 2013

Menu Dijous 21 de Març Hola Primavera!!!!


Menú Dijous
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

La Perola de la Iaia Equatoriana: Sopa Tapioca de Fideus i Pollastre
Mousaka de CArn Gratinada
Verdures Vapor amb Romesco
“Moje Murciano al Esilo Calasparras”

Magre de Porc amb Tomàquet
Cassoleta de Pollastre “al Ajillo”
Lengaudina al Forn amb Salsa de Cúrcuma
Broqueta d’Entrecot de Vedella amb Quicos(Supl.3€)

Mouse de Maduixa i Coco
Puding de Xocolata amb llet de Soja
Mosaic de Fruites Naturals
Brownie de Xocolata amb Gelat de Vainilla(Supl.2€)

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Crema Bi-Color de Pastanaga i Porros
Amanida de Fruites “El Divan”

Wok de Verdures amb Seitan

Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa

Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Carbassó+Pollastre+Amanida+Pà
Vichissoise+Calamar+Amanida +Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis


Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares