Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 20 de marzo de 2013

Menu Dimecres 20 Març MIGDIA Carbassó Gratinat Farcit de Carn...Boqueta d'Entrecot Arrebossat amb Quicos...


Menú Dimecres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Carbassó Gratinat Farcit de Carn
Vichissoise (Crema Tèbia de Porros)
Amanida de Remolatxa, Pinya i Ceba amb Vinagr.Iogurt

Magre de Porc amb Tomàquet
Cuixa de Pollastre amb Picada de Fruits Secs
Calamar a la Planxa amb Toc d’Alfabrega i Jingebre
Broqueta d’Entrecot de Vedella amb Quicos(Supl.3€)

Cuallada de Llet de Cabra amb Mel i Fruits Secs
Puding de Xocolata amb llet de Soja
Mosaic de Fruites Naturals
Brownie de Xocolata amb Gelat de Vainilla(Supl.2€)

 Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Sopa de Miso
Amanida de Fruites “El Divan”

Paella d’Ordi amb Verdures i Seitan

Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa

Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Carbassó+Pollastre+Amanida+Pà
Vichissoise+Calamar+Amanida +Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis


Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares