Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 1 de septiembre de 2014

Qué Cuinem Dilluns

Qué Cuinem Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua

Sopa de Cogombre de Iogurt a la Menta
Amanida de F. Fresc, Verat escabetxat, Tomáquet... al Pesto
Crêppe (farina forment) d´Espinacs amb Pernil

Caldereta de Vedella BIO (Pirineu) amb Patates i Pastanaga
Braó confitat amb S. Espanyola i Figues naturals
Pollastre al Curri amb Pilaf d´Arròs
Morro de Bacallà amb Escalibada(Supl.3€)

Pa de Pessic integral de Dátils, Pastanaga, Nous...
Macedonia de Fruites Naturals
Flam de Roïboos i Aigua de Roses (ingredients Comerç Just)

*Amb Pans Casolans de Farines antigues*



Opció KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua

Amanida de Pasta amb Fruites i Aloe Vera

Pilaf d´Arròs al Curri amb Verduretes i Fruits Secs

Croquetes de Mill, Wakame, Verduretes i AlliOli de Remolatxa

Sindria amb Xocolata Mascao (Comerç Just)


*Amb Pans Casolans de Farines antigues*

Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just



ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues


(Consumidors & Productors 

No hay comentarios:

Publicar un comentario en la entrada

.....

.....

Entradas populares