Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

RESTAURANTS CONTRA LA FAMDes del divendres 15 de setembre, anar a menjar en alguns restaurants pot ajudar a lluitar contra la desnutrició infantil. L'oenagé Acció Contra la Fam ha engegat una campanya amb la col·laboració de gairebé 500 restaurants d'Espanya per recaptar diners contra la desnutrició dels infants a través de menús solidaris. La campanya tindrà lloc fins el 15 de novembre.


A Catalunya, més de 80 restaurants han decidit oferir els seus fogons a una finalitat solidària. La majoria elaboren alguns plats especialment per a la causa, com per exemple un dels restaurants, que ofereixun nou plat de salmó norueg amb ceba confitada i mango. Del preu total, un euro es destinarà a l'ONG Acció Contra la Fam i la seva campanya contra la desnutrició infantil. A banda, els clients que optin per altres plats o vulguin fer una contribució més gran, també hi poden col·laborar.

Els propietaris dels restaurants adherits destaquen la iniciativa com un petit pas per a ajudar els països que passen gana i fer reflexionar la societat sobre la mala alimentació i el sobrepès que hi ha als països més desenvolupats.

La proposta ha tingut molt bona acollida entre els clients, que en molts casos fan aportacions de més d'un euro, o pregunten per altres establiments que també hi participin. La campanya compta amb el suport de mestres de la gastronomia com Mario Sandoval o Carles Gaig, i l'any passat va aconseguir una recaptació de 100 mil euros amb la participació de gairebé 500 restaurants espanyols.

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares