Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 31 de agosto de 2014

Qué cuinem avui Diumenge

Qué Cuinem Diumenge
Preu: 21€  Sense Beguda

Crêppe de farina Florence d´Espinacs amb Pernil
Carpaccio de Cor de Bou amb Boquerons al Ginjebre i Guacamole
Chaufa Peruá d´Arròs i Verduretes al Tamari

Entranya al XimiXurri &Escalibada del Baix
Corvall Salvatge d´Arenys amb Mongeta T. i Xips de Patata Lila
Carpaccio de Bou amb frutilles al Pesto
Morro de Bacallà a la Llauna amb Muselina de AlliRemolatxa
Filet de Vedella ECO del Pirineu & Escalibada del Baix (Supl. 2€)

Pomes al P. Ximénez & Gelat de Turró i Crumble de Blat de Moro
Copa Loca de Fruites amb Sorbet de Llimona
Pa de Pessic de Dátils, Nous, Aranja i Pastanaga integral


*Amb Pans Casolans de Farines antigues*






Fórmula KarNoYà
Preu: 15€ Sense Beguda

Amanida de Fruites amb Mill i vinagreta d´Aloe Vera

Chaufa d´Arròs amb Verduretes al Tamari

Burguer d´Arròs, Cigrons i Civada amb AlliOli de Remolatxa

Natilles d´Ametlla "Sense Ou"(Ing. comerç just)


*Amb Pans Casolans de Farines antigues*


 Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just


ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues



(Consumidors & Productors petits i locals)
)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares