Qué dinem Divendres!
Preu: 11,50€
amb Vi/Aigua i Pá
Tabouleeh de CousCous amb
Tomáquet Barbastro
Mousaka a la Bolognesa
(alberguinies de Can Eduard)
Empedrat de Cigrons, Bacallà,
Talls de Tápenes ...
Carpaccio de Bou, Frutilles i
Parmesá (Supl.3€)
Chaufa de Pollastre amb Verduretes i Arròs al Tamari
Timbal de Vedella amb Bolets i Verduretes
Caneló de Brandada amb Salsa de Carbassó al AlliPebre
Entrecôtte de Vedella al
XimiXurri (Supl. 3€)
Peres del Baix al Vi Muscat
& Mouse de X. Blanca
Cuajada amb Confitura de Cireres
Iogurt Bio & Mascobado
Puding de Plátan Mascle Anisat
Fórmula KarNoYà
Preu: 11,50€
amb Vi/Aigua i Pá
Sopa de Cogombre de Can Roldán al
Coriandre
Pisto Manxec amb verduretes del
Baix
Croquetes de Llenties, Civada,
Tofu i Ginjebre
Mosaico de Fruites Naturals
Ja tenim el Cargol que ens
identfica com a
Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb
productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc
del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i
Productes de Comerç Just…
ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues
(Consumidors & Productors petits i locals
No hay comentarios:
Publicar un comentario