Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 1 de agosto de 2014

Fórmules Mig Dia

Qué dinem Divendres!
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Tabouleeh de CousCous amb Tomáquet Barbastro
Mousaka a la Bolognesa (alberguinies de Can Eduard)
Empedrat de Cigrons, Bacallà, Talls de Tápenes...
Carpaccio de Bou, Frutilles i Parmesá (Supl.3€)

Chaufa de Pollastre amb Verduretes i Arròs al Tamari
Timbal de Vedella amb Bolets i Verduretes
Caneló de Brandada amb Salsa de Carbassó al AlliPebre
Entrecôtte de Vedella al XimiXurri (Supl. 3€)

Peres del Baix al Vi Muscat  & Mouse de X. Blanca
Cuajada amb Confitura de Cireres
Iogurt Bio & Mascobado
Puding de Plátan Mascle Anisat





Fórmula KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi/Aigua i Pá

Sopa de Cogombre de Can Roldán al Coriandre

Pisto Manxec amb verduretes del Baix

Croquetes de Llenties, Civada, Tofu i Ginjebre

Mosaico de Fruites Naturals




Ja tenim el Cargol que ens identfica com a
 Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
 

ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues

(Consumidors & Productors petits i locals 





No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares