Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 3 de agosto de 2014

Qué estem cuinant el últim dinar de la Temporada;

Opció Arte-Sà
Preu: 21€  Sense Beguda

Amanida de Figues, Maduixots del Maresme, Pernill d´Ánec...
Arròs del Senyoret amb tot pelaet
Caneló de "Pota Blava" amb Salseta de Carbassó de Can l´Eduard
Carpaccio de Bou amb Frutilles i Espurnes de Parmesá

Corvall Salvatje d´Arenys de Mar amb Souflé de Patates
Brownie de Vedella amb Crema de Remolatxa
Xai a la Parrilla amb Xanfaina del Baix
Morro de Bacallà a la Muselina de Prèssec
Entrecôtte de Vedella amb Escalibada del Baix

Broqueta de Fruites & Xocolata i Amaranto inflat 
Pa de Pessic de Xoco amb Gelat de Ratafia
Frappé de Mocka amb Gelat de Baileys
FigaFlor & Gelat de Mató& Crumble d´Avellanes

*Amb Pans Casolans de Farines antigues*





Fórmula KarNoYà
Preu: 15€ Sense Beguda

Amanida de Fruites "El Diván"

Sopa de Tomàquet Montgrí a la Farigola

Chaufa de Tofu amb Verduretes del Baix

Iogurt Bio amb Frutilles i Sucre Masconado

*Amb Pans Casolans de Farines antigues*



Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just


ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura, consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones antigues



(Consumidors & Productors petits i locals 



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares