Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 11 de mayo de 2013

Menu Dissabte 11 de maig MIGDIA, Bon Profit!!


Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua inclòs

Sopa Bicolor de Maduixa i Kiwi
Amanida de Fruites “El Divan”
Espaguetis de Quinoa amb Salsa de Bolets

Peus de Porc Gratinats amb Salsa de CArbassa
CAnelons d’Espinacs amb Falsa Beixamel de Soja
Pintxos Morunos amb Timbal d’Arròs Thai

Pastis de Pastanaga amb Fruits Secs
Flam Arte-Sà de Vainilla
Mosaic de Fruites Naturals

Menú KarNoYà
Preu: 15€ Inclou panets variats  (beguda no inclosa)

Amanida de Fruites “El Divan”

Hummus de Remolatxa i PAstanaga
BIO-HORTGANIC

Filet Rús de Blat Tendre, Tofu, Algues

Iogurt Bio amb Sucre de PAnela

Menú Lunatic
Preu: 23,5€ (amb Quinto+Tapa) /  21€ sense entrants

QUINTO-TAPA“Truita de FAves a la Catalana amb PamTuFresa”

Amanida Poma, MAduixa, Parmesà, Vinagreta HerbaLluisa
Pop “a Feira” amb Cachelos
Cocapizza de Bolets, LAcon i Verdures

Xai a la Planxa amb Patata al Caliu i Verdures
Bombons de Corvina Salvatge amb Salseta de GAmbó
Confit d’Anec amb Fruits del Bosc

Brownie de Xocolata amb Nous
Sopeta de Maduixes amb Sorbet de GinTònic
Iogurt Bio amb Mermelada de Gerds

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares