Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 4 de enero de 2013

Menús Divendres MigDia


Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Brou de Nadal amb Galets
Cous Cous de Cinc Verdures al Estil de Rabat
Amanida de Fruites “El Diván”

Llom amb Gírgoles al AlliPebre
Arròs Mariner al Estil del Delta de l´Ebre
Paella Vegana de Verduretes amb Miso
  
Puding de Coco ArteSá
Macedonia amb Suc de Taronja
Iogurt Bio amb Sucre Canya 


“Els Plats de la Iaia”
Preu: 21€ sense beguda/ 23€ Vi i Aigua
Brou de Nadal

Arròs Mariner al Estil del Delta de l´Ebre
Canelò d´Ànec amb Salseta trufada de Bolets

MilFulles de Rap amb Aigua de Roses
Xai a la Parrilla amb Verduretes

Carpaccio de Pinya amb Gelat de Coco
Tatín de Poma amb Gelat de Carmel

Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares