Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 3 de agosto de 2013

Dissabte Mig Dia (últim dissabte de la temporada, te´l perdrás?)

Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua

Fabetes Saltades amb toc de Menta i Anís
 Lacón A feira con Caxelos y Pimentón Ahumado
Amanida de Cors amb Feta, Tomàquets a la Mostassa

Perletes de Pollastre amb crema de Péssols al Coriandre
Orada amb Verduretes al Wok
Carpaccio de Bou amb Espurnes de Parma

Pastís de Crema amb Gerds
Daikiri de Cireres
Dolç de Xocolata Blanca amb Gerds i Nabius



Menu KarNoYà
 Preu: 15€

Amanida de Fruites “El Diván”

Tempeh amb Pilaf d´Arròs Yessamí

MaxiBurguer de Tofu i Algues amb Mill

Iogurt Bio amb Sucre Panela

  

Menú Arte-Sano
Preu: 21€ *Degustació de Primers, Segons a escollir i Tast de Postre

Sopa de Sindria al Coriandre
*
Assortiment de Formateges i Confitures
*
Llauneta de Vieiras amb Llimona al Coriandre
***
Carpaccio de Peus de Porc amb Salseta de Foie Trufat
Salpa al Forn amb Escalibada i Patates Palla
Carpaccio de Tonyina Vermella amb Mango i Gelat de Wassabi
Chuletón de Ternera de Girona con Verduras Plancha
***
Daikiri de Cireres
*
Tatín de Poma i Kiwi amb Gelat de Fruites del Bosc



Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares