Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua
Fabetes Saltades amb toc de Menta i Anís
Lacón A feira con Caxelos y Pimentón Ahumado
Amanida de Cors amb Feta, Tomàquets a la Mostassa
Perletes de Pollastre amb crema de Péssols al Coriandre
Orada amb Verduretes al Wok
Carpaccio de Bou amb Espurnes de Parma
Pastís de Crema amb Gerds
Daikiri de Cireres
Dolç de Xocolata Blanca amb Gerds i Nabius
Menu KarNoYà
Preu: 15€
Amanida de
Fruites “El Diván”
Tempeh amb Pilaf d´Arròs Yessamí
MaxiBurguer de Tofu i Algues amb
Mill
Iogurt Bio amb Sucre Panela
Menú Arte-Sano
Preu: 21€ *Degustació de
Primers, Segons a escollir i Tast de Postre
Sopa de Sindria al Coriandre
*
Assortiment de Formateges i Confitures
*
Llauneta de Vieiras amb Llimona al Coriandre
***
Carpaccio de Peus de Porc amb Salseta de
Foie Trufat
Salpa al Forn amb Escalibada i Patates
Palla
Carpaccio de Tonyina Vermella amb Mango
i Gelat de Wassabi
Chuletón de Ternera de Girona con
Verduras Plancha
***
Daikiri de Cireres
*
Tatín de Poma i Kiwi amb Gelat de Fruites del Bosc
Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que
treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de
Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes
personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies
digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)
No hay comentarios:
Publicar un comentario