Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 3 de noviembre de 2012

Dissabte 3Nov MigDia

Menú Dissabte
Preu: 15€ Vi i Aigua Inclòs

Amanida de Fruites “El Divan”
Pastís de Iuca amb Vedella
Sopa de Cogombre, Yogurt i Menta
Crema Vichisoisse Suaveta
***
Gall d´Indi al Curri amb Tabouleeh de Cous-Cous
“Bienmesabe en Adobo” amb Verduretes al Vapor
Caldereta de Magre de Porc amb Bolets
Lasagna de Xanfaina i Espinacs
***
Yogurt Bio amb Sucre Mascobado
Crêppe de Compota de Poma
Mosaic de Fruites Naturals
Natilles de Xocolata amb Llet Bio



Menú Arte-Sano
Preu 21 beguda no inclosa

Amanida Xató de Bacallà, Seques, Romesco…
Canelons d´Ànec amb Salsa trufada de Ceps
Amanida “Venus i Baco” amb fruites del bosc,
Raïm, parmesá, mel...

MaxiBurguer Ibérica amb Bastonets de Boniato
Suprema de Salmó amb Pétals de Roses caramelitzades
Entranya de Cebón al XimiXurri de Ginjebre
Carpaccio de Pulpo “A Feira”

Coulant de Xoco Blanco amb Ametlla i Cor de Gerds
Mosaico de Fruites amb foundie de Xocolata especiada
Tatín de Peres amb Gelat de Plátan i Carmel

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares