Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 24 de noviembre de 2012

Dissabte Mig Dia


Menú Arte-Sano
Preu: 23€ amb entrants/ 21€ sense entrants(beguda no inclosa)

Amanida de Quinoa Reial i Fruites amb vinagreta d´Aloe Vera
Canelons de Bolets amb Falsa Betxamel de Carbassa
Exqueixada de Bacallà amb toc de Pesto


Llobarro amb Salsa Mery de Ginjebre i Wok de Verduretes
Broquetes d´Entreôtte de Bou amb Cruixent de KiKos
Secret Ibéric amb salseta de Bolets i Puré Avainillat

Mosaic de Fruites amb Dos Xocolatas
Pastís de Formatge amb Gerds “CheesCake”
Brownie de Xocolata amb Gelat de Vainilla




Menú Dissabte
Preu: 15€ / 11€ mig menú / 13 per emportar 

La Perola de la Iaia: Alubias con Lomo mantecado de Ardales
Espaguetis al Pesto amb Formatge de Cabra fresc
Pastis de Verduretes i Salseta de Iogurt

Sepieta farcida de Lluç en salsa Verda
Caldereta de Magre amb Rovellons
Pintxos de Pollastre amb Tabouleeh de Quinoa
   
Yogurt Bio amb Sucre Mascobado
Palo Santo Rico Rico
Natilles amb Geleta i Mel



Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada

Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, Km0 i de Comerç Just

En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares