Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 18 de marzo de 2013

Menu Dilluns 18 de Març MIGDIA Avui Caviar de Bacallà Esqueixat(Huevas Aliñas a Cádiz) i MArmitako de Tonyina a Euskadi


Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

“Huevas Aliñas” Caviar de Bacallà Esqueixat
Crema de Pastanaga al Fonoll amb Cruixent d’Arròs
Lasanya Clàssica Bolonyesa

Marmitako de Tonyina a l’Estil d’Itxaso
Tajine de Xai Estofat amb Cous-Cous
Entranya de Vedella al Ximixurri de Jingebre(Supl.3€)
Pollastre al Curri amb Pilaf d’Arròs Basmati

Natilles de Llet Bio Arte-Sanes
Mosaic de Fruites Naturals
Poma al Forn amb toc de Cardomomo i Canyella
Brownie de Xocolata amb Gelat de Vainilla(Supl.3€)


 Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Sopa de Miso
Amanida de Fruites “El Divan”

Croquetes de Soja Texturitzada amb Verdures i Algues

Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
 Infusió Hibiscus/MAduixes amb Nata

Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Huevas+Marmitako+Amanida+Pà
LAsanya+Tajine+Amanida +Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis


Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares