Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 1 de marzo de 2013

Menu Divendres 1 de Març MIGDIA


Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

La Perola de la Iaia: Sopa d’Arròs Integral ECO i Pollastre amb Toc de Jingebre (Moli de Pedra d’en Rafaelet)
Pastís de Patata Farcit de Carn i Verdures
“Moje Murciano al Estilo de Calasparras”

Botifarra amb Samfaina
Tintorero al Forn amb Salseta Verda
Sardines Planxa amb Vinagreta d’All i Julivert
 Cuixa de Pollastre al Forn a les Fines Herbes

Pastís de Poma amb Farina Integral
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Macedonia de Fruites amb Toc de Menta

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Crema de Carbassa al Fonoll
Amanida  de Fruites “El Divan”

Polenta d’Espinacs amb Salseta de Iogurt
Wok de Verdures amb Tofu i Algues

Carpaccio de Pinya al Jingebre
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa


Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


COOPERATIVA DE CONSUMO  BIO/KM0 CORNELLÀ


Si estás interesad@ en comprar más Sano y Cercano
Apúntate a nuestra Cooperativa y cada Jueves tendrás aquí tu pedido



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares