Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 27 de septiembre de 2013

Divendres Mig Dia

Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Pasta Penne a la Pomodoro al toc d´Alfábrega
Crema de Carbassó HORTGÀNIC a la Menta
Sopa Freda de Meló a la Mistela amb Pernil
*
Timbal de Vedella amb Bolets
Filet de Porc amb Escalibada del Baix Llobregat (Supl 3€)
Chumpe con Arròz Jazmín al estilo de El Salvador
Bollo de Bonito de Ametlla de Mar de Ecuador
*
Flam de Café amb llet de Soia
Brownie amb Nous i Gelat de Capuccino (Supl. 2€)
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado





Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Tomàquet Montgrí BIO-BAIX farcit de Tabouleeh
Croquetes de Bulgur iTofu amb Escalibada del Baix
Carpaccio de Préssec al toc de Cardomomo
CUINA DE LA DIVERSITAT
29 Setembre al MigDia

Senegal, Cuba El Salvador, Nicaragua, Sahara... ens oferirán les seves receptes, que cuinarán en directe. 
Prova menjars tradicionals de cuines de països amb els que realitzem projectes de cooperació.
Preu: 1 € (més la voluntat). 
La recaptació es destinarà a CATRATXHOS, ASSOCIACIÓ DE COOPERACIÓ AMB HONDURES

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares