Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua
Pasta Penne a la Pomodoro al toc d´Alfábrega
Crema de Carbassó HORTGÀNIC a la Menta
Sopa Freda de Meló a la Mistela amb Pernil
*
Timbal de Vedella amb Bolets
Filet de Porc amb Escalibada del Baix Llobregat (Supl 3€)
Chumpe con Arròz Jazmín al estilo de El Salvador
Bollo de Bonito de Ametlla de Mar de Ecuador
*
Flam de Café amb llet de Soia
Brownie amb Nous i Gelat de Capuccino (Supl. 2€)
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)
Tomàquet Montgrí BIO-BAIX
farcit de Tabouleeh
Croquetes de Bulgur iTofu amb Escalibada
del Baix
Carpaccio de Préssec al toc de Cardomomo
CUINA DE LA DIVERSITAT
29 Setembre al
MigDia
Senegal, Cuba El
Salvador, Nicaragua, Sahara... ens oferirán les seves receptes, que cuinarán en
directe.
Prova menjars tradicionals de cuines de països amb els que realitzem projectes de cooperació.
Preu: 1 € (més la voluntat).
La recaptació es destinarà a CATRATXHOS, ASSOCIACIÓ DE COOPERACIÓ AMB HONDURES
Prova menjars tradicionals de cuines de països amb els que realitzem projectes de cooperació.
Preu: 1 € (més la voluntat).
La recaptació es destinarà a CATRATXHOS, ASSOCIACIÓ DE COOPERACIÓ AMB HONDURES
No hay comentarios:
Publicar un comentario