Menú Divendres
Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€
Tabouleeh: Amanida de Cous Cous
La Perola de la Iaia: “Potaje de Garbanzos”
Carpaccio de Pulpo a Feira (Supl. 2€)
“Secreto Ibérico con Mango y Verduras Wok” (Supl. 3€)
Fricandó de Vedella amb Patates, Carbassa i Gírgoles
Timbal de Gall d´Indi amb Figues i Poma
Pastís de Crema Catalana
Peres al Vi Blanc Especiat amb Cardomomo i Pebre Negra
Macedonia de Fruites Naturals
Menú
Light Integral
Preu:
11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€
Crema
de Llentïes Coral amb Boniato
Amanida
de Rábans, Espárrecs, Escarola...
***
Marmitako
de Melva a l’estil de Iratxe
Pastís
de Bledes Bio C. Barberà, Espàrrecs, Panses i Pinyons
***
***
Carpaccio
de Pinya al Ginjebre
Infusió
Bio de RATAFIA
Combi-Plat
del Día
El
Nostre FAST GOOD
9€
amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar
Marmitako+
Pastís Bledes+Amanida+Pa
Timbal+Pastis
Bledes+Amanida+Pa
Els
Menú Diván y Menú
Light Integral, formen part de la mateixa proposta. Per tal de donar
lloc a tots els
comensals.
Tots
els menús varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
No hay comentarios:
Publicar un comentario