Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 21 de septiembre de 2012

Menú Divendres 21 Setembre Mig Dia


Menú Divendres

Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€

Tabouleeh: Amanida de Cous Cous
La Perola de la Iaia: “Potaje de Garbanzos”
Carpaccio de Pulpo a Feira (Supl. 2€)

Secreto Ibérico con Mango y Verduras Wok” (Supl. 3€)
Fricandó de Vedella amb Patates, Carbassa i Gírgoles
Timbal de Gall d´Indi amb Figues i Poma

Pastís de Crema Catalana
Peres al Vi Blanc Especiat amb Cardomomo i Pebre Negra
Macedonia de Fruites Naturals


Menú Light Integral

Preu: 11,5€ /mig menú 9€/ per emportar 10€

Crema de Llentïes Coral amb Boniato
Amanida de Rábans, Espárrecs, Escarola...
***
Marmitako de Melva a l’estil de Iratxe
Pastís de Bledes Bio C. Barberà, Espàrrecs, Panses i Pinyons
***
Carpaccio de Pinya al Ginjebre
Infusió Bio de RATAFIA


Combi-Plat del Día

El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Marmitako+ Pastís Bledes+Amanida+Pa
Timbal+Pastis Bledes+Amanida+Pa



Els Menú Diván y Menú Light Integral, formen part de la mateixa proposta. Per tal de donar lloc a tots els comensals. 

Tots els menús varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada

Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i de Comerç Just

En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.

(Reserva a través de la web i indica el teu cas) 


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares