Menú Dissabte
Amanida de l´horta amb Advocat, Rabáns, Kumato...
Quiché de Verduretes (Ou de granja i Llet Eco)
Crema de Ñame amb Civada amb Ginjebre
Xurrasco al XimiXurri amb Escalibada
Marmitako de Caballa al estilo de Iratxe
Pollastre a l´Ast a les fines herbes
Filet Rus de Sarraceno amb salsa tártara
Puding de Xocolata (Ou de Granja i Llet bio)
Mosaico de Fruites Naturals
Flam de Coco (Ou de Granja i Llet bio)
Preu: 13, 95€/ 10€ mig menú
Pots sustituir plats del menú Arte-Sá amb suplement de 2€
Menú
Arte-Sà
Guacamole amb
Arepas d´Arròs
Crêppe de
Brandada de Bacallà amb Ruca
Amanida de
Figues, Formatge, Poma i Pestucs
***
Confit d’Anec
amb Fruits del Bosc
Salmó
Salvatge amb Préssec i Ceba confitada
Filet de Porc
amb Verduretes a la plantxa
Lluç al forn
amb Verduretes al Wok
***
***
Carpaccio de
Pinya amb Sorbetde GinTònic
Pastís de
Sémola Blat de Moro amb Figues
Coulant de
Xocolata amb Toc de Jingebre
Preu:
20€/ 16€ Mig menú
No hay comentarios:
Publicar un comentario