Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 8 de septiembre de 2012

Menús Dissabte 8 Setembre Mig Dia


Menú Dissabte

Preu: 15€ /mig menú 11€/ per emportar 13€

Amanida Tabouleeh de Cous Cous
Sopa Freda de Pinya, Remolatxa i Aigua de Roses
Espaguettis a la Carbonara

Fideuà de Gandia al estil de Zábalo
Llucets al AlliPebre amb Escalibada
Escalopines de Vedella amb salseta de Fruites del Bosc
Burguers de Sarraceno amb Okra Asada

Batut de Iogurt amb Papaia i Mango (Estevia)
Poma al Forn amb sucre mascobado i aroma d´anís
Macedonia de Fruites amb Suc de Aranja (Estevia)



Menú Arte-Sà

Preu: 21€/ mig menú 16€ (Beguda no inclosa)

Broquetes de Meló amb Cecina de Cavall
Fideuà de Gandia al estil de Zábalo
Amanida de Tomáquet, Mozzarela, Salmó Fumat i Pesto
***
Marmitako de Bonito del Norte al estilo de Iratxe
Confit d´Ànec amb Fruites del Bosc
Secreto Ibérico con Manzana y Paté de Pato
***
Pinya Colada al nostre aire
Tiramisú amb producte Comerç Just
Pecaet de Galeta, Mató i Fruites del Bosc

Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada

Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i de Comerç Just

En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.

(Reserva a través de la web i indica el teu cas) 



No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares