Menú
Dissabte
Preu:
15€ /mig menú 11€/ per emportar 13€
Amanida
Tabouleeh de Cous Cous
Sopa
Freda de Pinya, Remolatxa i Aigua de Roses
Espaguettis
a la Carbonara
Fideuà
de Gandia al estil de Zábalo
Llucets
al AlliPebre amb Escalibada
Escalopines
de Vedella amb salseta de Fruites del Bosc
Burguers
de Sarraceno amb Okra Asada
Batut
de Iogurt amb Papaia i Mango (Estevia)
Poma
al Forn amb sucre mascobado i aroma d´anís
Macedonia
de Fruites amb Suc de Aranja (Estevia)
Menú
Arte-Sà
Preu:
21€/ mig menú 16€ (Beguda no inclosa)
Broquetes
de Meló amb Cecina de Cavall
Fideuà
de Gandia al estil de Zábalo
Amanida
de Tomáquet, Mozzarela, Salmó Fumat i Pesto
***
Marmitako
de Bonito del Norte al estilo de Iratxe
Confit
d´Ànec amb Fruites del Bosc
Secreto
Ibérico con Manzana y Paté de Pato
***
***
Pinya
Colada al nostre aire
Tiramisú
amb producte Comerç Just
Pecaet
de Galeta, Mató i Fruites del Bosc
Tots
els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb
productes de temporada
No hay comentarios:
Publicar un comentario