Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 21 de septiembre de 2012

Menús Divendres 21 Setembre Nit


Menú Arte-Sà
Preu: 21€/ 16€ Mig menú (beguda no inclosa)

Carpaccio de Pulpo “A Feira”
Amanida Xató d´Escarola amb Bacallà i Romesco Km0 (C. Barberá)
Polenta de Blat de Moro Bio amb Verduretes
Amanida de Pernil d´Ànec, Mango, Advocat, Meló...
***
Marmitako de Melva al Estilo de Itxaso
Secreto Ibérico amb Poma Parmentier i Mousse d´Ànec
Suprema de Salmó amb Ceba confitada i Mango
Cua de Brau en salseta de Boniato i Castanyes
***
Macedonia amb Gelat de GinTónic
Coulant de Xocolata i Café (Comerç Just)
Copa Loca” Caribeña
Carpaccio de Pinya amb Gelat de Coco



VeguiMenú KarNoYà (KNY)
Preu: 23€ Inclou pans variats

Crema de Llentïes Coral amb Pastanaga i Menta
Polenta de Blat de Moro Bio amb Verduretes
Amanida de Miso amb Fruita Natural
Canelons d´Espinacs amb Falsa Betxamel de Xufa d´Alboraia
Broquetes de Seitán amb Cruixent de KiKos
Coulant de Xocolata i Café (Comerç Just)
Macedonia amb Gelat de GinTónic

Amb beguda energética de Guayaba i Pinya, Pan i Aigua incluida


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares