Menú Dimecres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua
La Perola de la Iaia: Habichuelas
con Morcilla
Amanida de l´Horta amb rábans, tonyina,
tomaquet...
Canelons d´Ànec amb Fruites del Bosc
(Supl. 2€)
Botifarra amb Xanfaina
Wrapp de Salmó fumat amb Ricotta
Secreto Ibérico con Manzana y Almendras
(Supl. 3€)
Caldereta de Vedella amb Avellanes del
Baix (Hortganic)
Puding de Xocolata
Coulant de Xoco amb Gelat de Violetes
(Supl. 2€)
Iogurt Biológic amb Sucre Mascobado
Menu Light Integral
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua
a
La Perola de la Iaia: Soa de Miso BIO-
HORTGANIC
Trinxat de Col i Patates
Croquetes de Pessols, Amaranto i
Ginjebre
Carpaccio de Pulpo “A Feira” (Supl. 3€)
Mosaico de Fruites Naturals
Infusió de Hibiscus /Herba Lluïsa
*Els
dues menús que formen part de la mateixa proposta.
Per
tal de donar lloc a tots els comensals.
Tots els menús son fórmules que varien
al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes
ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer
propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o
patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas)
No hay comentarios:
Publicar un comentario