Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

miércoles, 5 de diciembre de 2012

Dimecres Mig Dia


Menú Dimecres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Habichuelas con Morcilla
Amanida de l´Horta amb rábans, tonyina, tomaquet...
Canelons d´Ànec amb Fruites del Bosc (Supl. 2€)

Botifarra amb Xanfaina
Wrapp de Salmó fumat amb Ricotta
Secreto Ibérico con Manzana y Almendras (Supl. 3€)
Caldereta de Vedella amb Avellanes del Baix (Hortganic)
  
Puding de Xocolata
Coulant de Xoco amb Gelat de Violetes (Supl. 2€)
Iogurt Biológic amb Sucre Mascobado




Menu Light Integral
 Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua
                a
La Perola de la Iaia: Soa de Miso BIO- HORTGANIC
Trinxat de Col i Patates

Croquetes de Pessols, Amaranto i Ginjebre
Carpaccio de Pulpo “A Feira” (Supl. 3€)

Mosaico de Fruites Naturals
Infusió de Hibiscus /Herba Lluïsa

*Els dues menús que formen part de la mateixa proposta.
Per tal de donar lloc a tots els comensals.

Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas) 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares