Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

lunes, 3 de diciembre de 2012

Menús DILLUNS 3 DIC. Che quin fred que fá!


Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives. (Reserva a través de la web i indica el teu cas) 



*Els dues menús que formen part de la mateixa proposta.Per tal de donar lloc a tots els comensals.





Menú Dilluns
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: “Levantamuertos”(Sopa Quinoa)
Mousaka de Vedella al estil d´Atenes
Amanida de l´Horta amb rábans, tonyina, tomaquet...

Wrapp de Salmó amb verduretes
Botifarra amb Xanfaina
Fricandó de Vedella al estil de la Carme
  
Cuajada amb Mel
Tatín de Poma amb Gelat de Violetes (Supl. 2€)
Pecaet de Titramisú



Menu Light Integral
 Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua
                a
La Perola de la Iaia: Soa de Miso BIO- HORTGANIC
Amanida de Fruites “El Diván”

Canelons de Bolets amb Betxamel suau de Patata
Orada al Forn amb Verduretes al Wok (Supl. 2€)

Mosaico de Fruites Naturals
Infusió de Hibiscus /Herba Lluïsa

 Combi-Plat del
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Fricandó+ Caneló+Amanida+Pà
Wrap+Caneló+Amanida+Pà

* Pots fer la teva combinació com vulguis

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares