Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 21 de diciembre de 2012

Menús DIVENDRES MigDia


Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Sopa de Galets
Amanida de Fruites “El Diván”
Coca-Pizza de Champis, Tonyina, Formatge Cabra…

Llom amb Salseta de Cabraza i Castanyes
Truita a la Taronja valenciana
Pollastre al Curry
Caneló d´Espinacs a la Catalana
  
Yogurt Bio amb Sucre Mascobado
Pastís de Poma al cardomomo
Mosaico de Fruites Naturals

Tapeo Divino
PREU: 15€ beguda no inclusa

 Calamars de l´Horta
Saquet de Boti i Fabetes
Amanida de Quinoa Reial i Fruites amb vinagreta d´Aloe Vera
Quiche d´Escalibada Calçots i  Mató
Les nostres braves de Patates i Boniato amb All i Oli al Pesto
Assortiment de Embotits, Formatges i Pernil
Broquetes de Pollastre al Curri


Menú Lunàtic
Preu: 23€ amb entrants /21€ sense entrants (beguda no inclosa)

Entrants Surprisse

Exqueixada de Bacallà

Canelóns d´Ánec amb salseta de nabius
Amanida Tébia de Calçots amb salseta de Romesco
Amanida "Azteca" amb Guacamole

Costella Ibérica amb Escalibada i Bolets 
Sarsuela a l´Estil de la Carme
Broquetes d´Entreôtte de Bou amb Cruixent de KiKos
Llobarro amb Salsa Mery de Ginjebre i Wok de Verduretes

Tronc Tio de Xocolata i Trufa
Pastís de Poma amb gelat de Bailies
Sopeta de Gerds amb Sorbet de Gintònic
Coulant de Xocolata amb Toc de Ginjebre
Brownie de Xocolata amb Gelat de Coco


















No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares