Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 28 de junio de 2013

Divendre MigDia

Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Amanida de Fruites “El Diván”
Fabetes Saltades amb Verduretes
Pulpo a Feira (Supl. 2€)
Espaguettis a la Bolognesa de Tonyina

Croquetes de Pollastre amb Verduretes Vapor
“Pescailla que se muerde la Cola
Raya amb Crema de Carbassa BIO- Hortgánic
Llom a la Taronja BIO-Hortgánic amb Menta Fresca
Orada al forn amb vinagreta de Cúrcuma i Ginjebre (Supl. 2€)
Entrecôtte de Cavall amb verdures Planxa (Supl. 3€)

Pastís de Crema pastisera amb Picotes
Poma al Forn amb toc anisat
Flam de Platan de Canaries
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado

Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Espaguettis+ Pescailla+Amanida+Pà

                               Pots fer la teva combinació com vulguis




Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Tabouleeh de Bulgur amb Verduretes Llimona Menta
 Crema de Bròqil a la Poma

Filet Rus de ColiRabe amb Tofu i Vinagreta de Remolatxa

Mosaic de Fruites Naturals
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa







 Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares