Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

sábado, 8 de junio de 2013

Menu Dissabte 8 Juny MIGDIA

Menú Dissabte
Preu: 15€ amb Vi i Aigua Inclòs

Pastís de Patata Farcit de Carn amb ColiRAve HORTGANIC
Crema de Bròquil a la Poma
Amanida Tabouleeh de Cous-Cous amb Toc d’Alfabrega
Espirals a la Bolonyesa

Estofat de Vedella amb Bolets
Lluç al Forn amb Wok de Verdures
Filet de Porc amb Salsa Gorgonzola(Supl.3€)
Pollastre al Curri amb Tabouleeh d’Arròs Bomba ECO

Flam de Coco Arte-Sà
Mouse de Cafè
Brownie de Xoco Blanc amb Fruits Vermells(Supl.2€)

Poma al Forn amb Toc de Canyella

Menú KarNoYà
Preu: 15€ Inclou panets variats  (beguda no inclosa)


Amanida de Fruites “El Divan”
***
Polenta de Bledes
***
Paella Vegana d’Amaranto, Tofu i Algues
***
Carpaccio de Pinya al Jingebre

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares