Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 14 de junio de 2013

Menu Divendres 14 de Juny MIGDIA, Bon Profit & Pannis et Vinum, aquest diumenge de 11 a 17h a la Pça Palllars, música, tapes, sol i Vi...

Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Espaguetis a la Bolonyesa
Bròquil amb Pernil Gratinat amb Falsa Beixamel d’Arròs
Amanida de Tomàquet amb Formatge Feta

Picantons al Forn amb Salseta de CArbassa
Wrapp de Salmó amb Toc d’Anet
Secret Ibèric amb Parmentier de Poma (Supl.3€)
Botifarra amb Samfaina

Brownie de Xocolata amb Gelat de Cireres(Supl.2€)
Cuallada amb Llet de Cabra i Mel
Pa de Pèssic Arte-Sà de Poma

Gelat de Llet Merengada

Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua/ mig menú 9€/ per emportar 10€

Polenta d’Espinacs
 Sopa Freda de Remolatxa i Pinya

Paella Vegana d’Amaranto, Tofi i Jingebre

Daus de Meló amb Suc de Taronja
 Infusió Hibiscus/HerbaLluisa


Combi-Plat del Dia
El Nostre FAST GOOD
9€ amb Copa de vi o aigua/ 8€ per emportar

Bròquil+Botifarra+Amanida+Pà
Polenta+Paella Vegana+Amanida +Pà

                               Pots fer la teva combinació com vulguis


Tots els menús son fórmules que varien al dia,
ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint mes ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.
(Reserva a través de la web i indica el teu cas)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares