Qué Cuinem Diumenge
Preu: 21€ Sense
Beguda
Crêppe de farina Florence d´Espinacs amb Pernil
Carpaccio de Cor de Bou amb Boquerons al Ginjebre i Guacamole
Chaufa Peruá d´Arròs i Verduretes al Tamari
Entranya al XimiXurri &Escalibada del Baix
Corvall Salvatge d´Arenys amb Mongeta T. i Xips de Patata Lila
Carpaccio de Bou amb frutilles al Pesto
Morro de Bacallà a la Llauna amb Muselina de AlliRemolatxa
Filet de Vedella ECO del Pirineu & Escalibada del Baix (Supl. 2€)
Pomes al P. Ximénez & Gelat de Turró i Crumble de Blat de Moro
Copa Loca de Fruites amb Sorbet de Llimona
Pa de Pessic de Dátils, Nous, Aranja i Pastanaga integral
*Amb Pans Casolans de
Farines antigues*
Fórmula KarNoYà
Preu: 15€ Sense Beguda
Amanida de Fruites amb Mill i
vinagreta d´Aloe Vera
Chaufa d´Arròs amb Verduretes al
Tamari
Burguer d´Arròs, Cigrons i Civada
amb AlliOli de Remolatxa
Natilles d´Ametlla "Sense Ou"(Ing. comerç
just)
*Amb Pans Casolans de Farines antigues*
Restaurant SLOW FOOD
Aixó vol dir, que treballem amb productors directes amb cura al Medio Ambient i de manera Saludable
En el Nostre Restaurant treballem producte Fresc del
Parc Agrari, Peix “Slow Fish” i Productes de Comerç Just
ASSOCIACIÓ PASTINACA
Si vols formar part de la Nostra aventura,
consulta´ns.
Estem creant una Asociació “Pastinaca”, per a promoure
la compra directa, el menjar saludable i la producción d´especies autoctones
antigues
(Consumidors & Productors
petits i locals)
)