Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 30 de agosto de 2012

Menú Dijous 30 Agost Mig Dia


Menú Dijous

Sopeta de Meló de Galia a la Mistela
Canelones bolognesa amb Betxamel de Civada
Amanida Remolatxa, Pinya i Ceba

Filete Ruso” Amb Escalibada
Llobarro de Platxa amb All i Pebre
Paella Valenciana amb Denominació d´Origen
Quiché de Verduretes amb Ou de granja i Llet bio

Pastiss de Crema Catalana (llet bio)
Mosaico de Fruites Naturals amb Xocolata
Flam de Poma

Preu: 10, 95€ / 8€ mig menú





No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares