Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

jueves, 30 de agosto de 2012

Menús Divendres 31 Agost Mig Dia


Menú Divendres

Sopa freda de Sindria al Coliandre
Pasta a la Bolognesa Clàssica
Crema de Llenties Eco Coral amb Carbassa i Fonoll

Llobarro de Platja amb Wok de Verduretes
Pollastre a l´Ast a les fines herbes
Chop Suey de Verduretes amb Salvat de Civada i Miso

Puding de Xocolata (llet bio)
Carpaccio de Préssec i Pinya al Ginjebre
Batut de iogurt amb fruites del bosc i Kiwi

Preu: 10, 95€ / 8€ mig menú

Pots sustituir plats del menú Arte-Sá amb suplement de 2€




Menú Arte-Sà

Guacamole (Brasilè) amb arepas d´Arròs
Risotto de Bolets amb Mató
Amanida de Figues, Formatge, Poma i Festucs
***
Salmó Salvatje amb Préssec i Ceba confitada
Confit d’Ànec amb Fruits del Bosc
Besuc de Riu a la Llimona
Filet de Porc amb Verduretes a la planxa
***
Carpaccio de Pinya amb Gelat de Coco
Coulant de Xocolata amb Toc de Jingebre
Pastís de Sémola de blat de Moro amb Figues

Preu: 20€/ 16€ Mig menú



2 comentarios:

  1. Respuestas
    1. Hola Cristina

      Sí, estem tratant de mostrar al dia el que fem. Tenim 4 blogs, i els nostres colaboradors, també se están animant...
      Per cert, el 16 Setembre fem concurs d´arròsos al carrer (mercat Marsans), en el Blog La Cuina Divina hay info.
      Una abraçada!

      Eliminar

.....

.....

Entradas populares