Menú
Divendres
Sopa
freda de Sindria al Coliandre
Pasta
a la Bolognesa Clàssica
Crema
de Llenties Eco Coral amb Carbassa i Fonoll
Llobarro
de Platja amb Wok de Verduretes
Pollastre
a l´Ast a les fines herbes
Chop
Suey de Verduretes amb Salvat de Civada i Miso
Puding
de Xocolata (llet bio)
Carpaccio
de Préssec i Pinya al Ginjebre
Batut
de iogurt amb fruites del bosc i Kiwi
Preu:
10, 95€ / 8€ mig menú
Pots
sustituir plats del menú Arte-Sá amb suplement de 2€
Menú
Arte-Sà
Guacamole
(Brasilè) amb arepas d´Arròs
Risotto de
Bolets amb Mató
Amanida de
Figues, Formatge, Poma i Festucs
***
Salmó
Salvatje amb Préssec i Ceba confitada
Confit d’Ànec
amb Fruits del Bosc
Besuc de Riu
a la Llimona
Filet de Porc
amb Verduretes a la planxa
***
***
Carpaccio de
Pinya amb Gelat de Coco
Coulant de
Xocolata amb Toc de Jingebre
Pastís de
Sémola de blat de Moro amb Figues
Preu:
20€/ 16€ Mig menú
Eva, aquest és un nou blog??
ResponderEliminarHola Cristina
EliminarSí, estem tratant de mostrar al dia el que fem. Tenim 4 blogs, i els nostres colaboradors, també se están animant...
Per cert, el 16 Setembre fem concurs d´arròsos al carrer (mercat Marsans), en el Blog La Cuina Divina hay info.
Una abraçada!