Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 14 de julio de 2013

DIUMENGE 14 Juliol MigDia

Menú Diumenge
Preu: 21€ sense entrants (Beguda no Inclosa)
*Degustació de Primers, Segons a escollir i Tast de Postre

Gaspatxo de Fruites Bicolor
Quichê d´Espinacs a la Catalana
Canelons de Bolets amb Betxamel d´Arròs i Ametlla
Exqueixada de Bacallà
***
Tonyina en Demi-Crue amb Gelat de Wassabi
Pollastre al Curry amb Arròs Nerone
Confit d´Ànec amb Confitura de Cireres del Baix
Secreto Ibérico con Higos y Nueces de Macadamia
***
Iogurt Bio amb Sucre Mascobado
Tatín de Poma amb Confitura de Cireres del Baix
Carpaccio de Nectarines del Baix amb Sorbet de Mojito
Crêppe de Farina Khorassan amb Gelat de Xocolata

Menú KarNoYà
Preu: 15€ Inclou panets variats  (beguda no inclosa)

Gaspatxo de Fruites Bicolor
*
Quichê d´Espinacs a la Catalana
*
Triangles de Tofu al Curry i Ají
*
Carpaccio de Nectarines del Baix amb Sorbet de Mojito



Algunes Sugeriencies…

Ceviche de Salmó amb Gambó i Vieira….. 8
Amanida de Fruites “El Diván”…… 7
Canelons de Bolets amb Betxamel d´Arròs i Ametlla…9

Assortiment de Formatges i Confitures….. 12
Tonyina en Demi-Crue amb Gelat de Wassabi…12
Carpaccio de Pulpo A Feira….. 10
Confit d´Ànec amb Cireres de Sant Climent…. 15

Iogurt Bio amb Sucre Mascobado….. 4
Flam de Biscuit de Xocolata amb Maduixes del Maresme…. 4
Crêpe de Farina Khorassan amb Gelat de Xocolata…5
Tatín de Poma amb Confitura de Cireres del Baix…5
Carpaccio de Nectarines del Baix amb Sorbet de Mojito…4






Mica en mica anem afegint  ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives


(Reserva a través de la web i indica el teu cas)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares