Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 28 de julio de 2013

Diumenge 28 JULIOL MigDia

Menú Diumenge
Preu: 21€ Degustació de Primers, Segons a escollir i Tast de Postre

Tomàquets Bio de “l´Hortet del Pere” amb All i AOVE
Arròs Mariner del Senyoret (tot pélaet)
Tartar de Salmó amb Alvocat i Mango gelat de Wassabi
Carpaccio de Peus de Porc amb toc de Mousse d´Ànec i Tófona
***
Llenguado a la Menier amb Patates Panadera
Churrasco de Caballo al XimiXurri
Botifarra amb Mongetes i Xanfaina
Secreto Ibérico con Nectarina Parmentier
***
Suflé de Xocolata amb Fruites del Bosc
 Mosaico de Fruites amb Xocolata
Dolç de Xocolata Blanca
Flam Arte-Sá amb Cireres i Gerds

Menu KarNoYà
 Preu: 15€ amb Vi i Aigua
               
Tomàquets Bio de “l´Hortet del Pere” amb All i AOVE

Polenta de ColiRabe

Pintxos Morunos de Seitán amb Pilaf de tres Arròsos

Carpaccio de Pinya al Ginjebre

Picar i Compartir…

Chips Vegetals…3
Assortiment de Formatges i Confitures….. 12
Tartar de Salmó amb Mango i Alvocat…10

Carpaccio de Peus de Porc amb Vinagreta de Mousse d´Ànec i Aroma de Tófona…….10€
Carpaccio de Bou amb Espurnes de Parmesá….10€
Carpaccio de Tonyina Vermella amb Gelat de Wassabi...10

Frappuccino de Vainilla i Xocolata…..4
Suflé de Xocolata amb Fruites del Bosc…5
Frappé de Llet Merengada….4





Mica en mica anem afegint  ingredients Bio, KmO i Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives

(Reserva a través de 

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares