Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 19 de enero de 2014

Diumenge Mig Dia

Menu Diumenge
Preu: 21€ (Degustació de 3 Primers+Segón+Postre)

Ceviche de Sorell de Arenys de Mar al Romesco
Crema d´Escarola tébia amb perletes de Magrana al Pesto
Amanida de Peres amb Formatge de Cabra i Mel del Baix
Carpaccio de Peus de Porc amb Foie Mi Cuit i Gerds

Timbal de Cochinillo de Segovia con Zanahorias
Solomillo de Vedella amb Crema de Mostassa
Bónitol a la Planxa Macerat amb Soja, Taronja ECO i Mel
Costelles i Mitjanes de Xai amb PAstís de Fonoll

Carpaccio de Pinya amb Gelat de Coco
Sopeta de MAduixa i Mandarina amb Sorbet de Gintonic
Souflé de Xocolata amb Toc de Jingebre
Pa de Pessic de Cacao pur i Farigola & Frosting de Mascarpone i Carbassa al aroma de Llimona




Menú KarNoYà
 Preu: 15€ Sense Beguda

Cóctel d´Escarola tébia amb perletes de Magrana

Caneló de Bolets  amb salseta de Carbassa

Paella de Blat integral, Tofu, Kombu, Ceps, Calçots…

Pa de Pessic de Cacao pur i Farigola & Frosting de Mascarpone i Carbassa al aroma de Llimona

 




Mica en Mica anem afegint + ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, treballamen en la Campanya
“Els Sabors de l´Horta” per promoure els productes del Baix  

Apúntat a la Nostra Cooperativa de Consum,
cada dijous rebrás la teva comanda.
Próxima reunió Diumenge 9 Febrer


No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares