Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 17 de enero de 2014

Menu Divendres 17 Gener MIGDIA


Menú Divendres

Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

Amanida Campera amb Patata, Tomàquet, Ceba…
La Perola de la Iaia: Escudella de Vedella amb Pèsol ECO
Espaguettis amb Salsa Pomodoro
Amamida de Fruites “El Divan”
*
Timbal de Vedella amb Gírgoles
Canana Farcida de Rap i Gambes
Pit de Pollastre al Curri amb Saltat de 3 Arrossos
Xai a la Parrila & Pastís de Patata al Fonoll (Supl.3€)
*
Flam d’Ou a l’Aroma d’Herballuisa
Tatin de Poma amb Cachaça i Canyella
Creppe de Llet ECO amb Nata i MAduixes

COOPERATIVA DE CONSUMO  BIO/KM0 CORNELLÀ





Si estás interesad@ en comprar más Sano y Cercano
Apúntate a nuestra Cooperativa y cada Jueves tendrás aquí tu pedido






Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Sopa de Miso amb Verdures
Hummus de Fréjol Negrea mb Crudités

Quiché de Bròquil i Col-i-Flor amb Beixamel d’Ametlla i Ceba Confitada

Mosaic de Fruites Naturals


Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
   Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menu

Hummus+CAnana+Amanida+Pa



Tots els menús son fórmules que varien al dia, ja que treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
En el nostre Restaurant es pot fer propostes personalitzades per a persones amb alergies alimenticies, o patologies digestives.

(Reserva a través de la web i indica el teu cas)

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares