Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

domingo, 5 de enero de 2014

Menu Diumenge 5 Gener MIGDIA, Bon Profit!

Menú Diumenge
Preu: 21€ (beguda no inclosa)

Carpaccio de Tomàquet amb F.Cabra i Vin.Coriandre
Creppe de Brandada de Bacallá al Aire de Pebrot escalibat
Paella de Verdures de Ca’n Alegria
    Carxofes del Prat al Forn a les 5 Pebres
   
  Confit d´Ánec amb Salseta Fruites del Bosc
Suprema de Salmó amb “Guacamole” a la Menta
Sereto Ibérico con Salsita de Gorgonzola i Calçots del Baix
Timbal de Ragut amb Castanyes i Moniato

Brownie de Xocolata amb Gelat de Capuccino
Carpaccio de Kiwi amb Sorbet de Mojito i Flor d´Hibiscus
Iogurt Bio amb Sucre MAscobado
Copa Boja de Fruita amb Mató



Tots els menús son fórmules que varien al dia, treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
Participen amb una trentena de Restaurants en la Campanya SABORS DE L´HORTA




Menú KarNoYà
Preu: 15€ Degustació

La Perola de la Iaia: Brou de Miso

Amanida de Quinoa amb Fruites “El Diván”

Wok de Verdures amb Algues Kombu i Tofu

Pa de Pessic de Pastanaga amb Frosting de Mató

Menú Infantil
Preu: 12€ amb Beguda Inclosa


Pasta Tomàquet+Nuggets amb Kikos+Iogurt

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares