Menú Diumenge
Preu: 21€ (beguda no inclosa)
Carpaccio de Tomàquet amb F.Cabra i Vin.Coriandre
Creppe de Brandada de Bacallá al Aire de Pebrot
escalibat
Paella de Verdures de Ca’n Alegria
Carxofes del
Prat al Forn a les 5 Pebres
Confit d´Ánec
amb Salseta Fruites del Bosc
Suprema de Salmó amb “Guacamole” a la Menta
Sereto Ibérico con Salsita de Gorgonzola i Calçots del
Baix
Timbal de Ragut amb Castanyes i Moniato
Brownie de Xocolata amb Gelat de Capuccino
Carpaccio de Kiwi amb Sorbet de Mojito i Flor
d´Hibiscus
Iogurt Bio amb Sucre MAscobado
Copa Boja de Fruita amb Mató
Tots els menús son
fórmules que varien al dia, treballem amb productes de temporada
Mica en mica anem
afegint ingredients Bio, KmO i de Comerç Just
Participen amb una trentena
de Restaurants en la Campanya SABORS DE L´HORTA
Menú KarNoYà
Preu: 15€ Degustació
La Perola de la Iaia: Brou de Miso
Amanida de Quinoa amb Fruites “El Diván”
Wok de Verdures amb Algues Kombu i Tofu
Pa de Pessic de Pastanaga amb Frosting de Mató
Menú Infantil
Preu: 12€ amb Beguda Inclosa
Pasta Tomàquet+Nuggets amb Kikos+Iogurt
No hay comentarios:
Publicar un comentario