Horari

Migdia: De Dilluns a Diumenge (Dimarts Tancat per Descans de Personal)
Nit: Divendres i Dissabte
Ampliem Horari per a Grups i Esdeveniments (min.10 pax)
Realitzem Caterings Personalitzats

viernes, 24 de enero de 2014

Divendres Mig Dia


Menú Divendres
Preu: 11,50€ amb Vi i Aigua

La Perola de la Iaia: Sopa “LevantaMuertos” de Quinoa
Ceba Farcida de Vedella al estil de l´Empordá
Flam d´Espinacs Bio & Crema de Naps i Carbassa Bio

Pollastre a l´Ast amb crosta de Kilos
Llom a la Planxa en Salseta de Taronja
“Besuguitos”de Llotja & Verduretes al Vapor al Pesto
Xai a la Parrilla amb Verduretes a la Planxa (Supl.3€)

Coca Boba de Pastanaga al Romaní “borraxeta”
Crêppe de Maduixes i Nata
Iogurt Bio “La Selvatana” amb Sucre Panela





Menú KarNoYà
Preu: 11,50€ (dos plats + postre+ vi/aigua+ pa)

Sopa de Miso amb Kombu, Ginjebre i Llimona

Lasagna de Bledes, Amaranto i Gorgonzola

Tatín de Pomes i Peres al Cardamomo
Carpaccio de Kiwi del pais especiat



Combi-Plat (El Nostre Fast Good)
   Preu: 9€ amb Copa de Vi i Aigua
   Pots fer la Combinació que vulguis escollint 3 Plats del Menu

Ceba+Lasagna+Amanida+Pa


COOPERATIVA DE CONSUMO  BIO/KM0 CORNELLÀ


 Si estás interesad@ en comprar más Sano y Cercano
Apúntate a nuestra Cooperativa y cada Jueves tendrás aquí tu pedido


Mica en Mica anem afegint + ingredients BIO, KmO, Slow Fish…
Junt a una trentena de Restaurants, estem treballant en la Campanya

“Els Sabors de l´Horta” per promoure els productes del Baix

No hay comentarios:

Publicar un comentario

.....

.....

Entradas populares